La Comissio Educacio Resisteix!

Avui l-acampada ha patit un atac per part de les forces repressores i ens ha estat requisada tota la infraestructura, pero no us preocupeu, seguim endavant, durant un parell de dies funcionarem des d’una altra banda, pero continuarem amb la nostra feina. De moment s’esta reconstruint l’estand. Si voleu no dubteu a venir a donar suport, tant amb material d’oficina, com amb taules, cadires, elements d’electricitat.

SEGUIM EN PEU! ENS VEIEM A LA PLASA! ENS VEIEM AQUESTA NIT DESPRES DE L’ASSEMBLEA GENERAL .(A LES 19H)!!!!

pd: segurament us queixareu per les faltes, la rao es que escric d’urgencia i des d’un teclat angles, sense accents ni c trencada. Perdoneu, ja ho arreglarem

Anuncis

3 responses to “La Comissio Educacio Resisteix!

  1. Proposo una marxa pacífica de mares i pares amb els seus cotxets (omplim els carrers de COTXETS!!! QUE LA PLAÇA QUEDI COBERTA D’INFANTS!!!!) al mateix dia a la mateixa hora sobretot a Madrid i Barcelona. Possible recorregut:

    BARCELONA: via augusta 202 a plaça catalunya
    MADRID: c/ alcalà 34 fins a plaza del sol

  2. Una cosa que molts creiem que s’hauria d’incloure detalladament, no sé si com a un punt en el manifest o com una cosa més concreta, és la necessitat d’impartir classes d’ECONOMIA a partir de primària. Costa de creure, però una bona part dels estudiant que acaben els estudis obligatoris, inclús el batxillerat i carreres universitàries no tenen pràcti¡cament nocions en aquest àmbit! Com se suposa que les noves generacions han (hem) de tenir un bon criteri el dia de demà per anar a un banc i que no els enredin, per a poder entendre la situació econòmica i social i poder parlar amb coneixement de causa?
    És evident que això ens fa ser una població IGNORANT i MANIPULABLE, canviem-ho!

  3. I apart d’això que ha dit la clàudia que com a proposta la trobo obvia , importantíssima. En tot cas, jo us envio també aquest video perquè genera suficient debat per plantejar-se l’educació actual. I un altre tema que s’hauria de tocar, és, com diu el senyor punset, i com trobo que treballa molt bé l’educació en el lleure, que és el treballar la gestió de les emocions dels nens… a seguir gent!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s