Contact@

Si esteu interessats en rebre informació fresca el mail de contacte de la comissió d’educació és: comissioeducacio.acampadabcn@gmail.com

No dubteu en enviar-nos les vostres propostes.

També podeu enviar propostes i sugerencies a acampadabcn@yahoo.es

Anuncis

13 responses to “Contact@

 1. Només dir-vos que sóc una mestra indignada 🙂 i que voldria col·laborar dins de les meves posibilitats.

 2. Som molts de secundària!! Us recolzem en tot, però voldriem saber si existeix quelcom específic per focalitzar les protestes de secundària…

  • Sílvia nosaltres animem a crear assemblees de professors, estudiants i pas per seguir amb la lluita. Des d’aquí us donem suport i us animem a sortir tots els dimecres a tallar els carrers de devant el vostre centre.

 3. Hola! bon dia!

  Ahir, dimenge 29, vaig estar a les xerrades d’educació i em van semblar interessantíssimes!!
  Penso que seria molt positiu fer un petit resum del contingut de cadascuna de les propostes educatives que es van exposar, per deixar constància del que es va parlar i poder consultar-lo en qualsevol moment, poder fer difusió a la resta de comissions, acampades d’altres pobles i tots els ciutadans… M’agradaria explicara a la comissió de l’acampada del meu poble el que es va parlar ahir, però no portava paper ni boli, no vaig poder anotar res i més de la meitat de coses se’m passaran segur…
  Sé que es van recopil·lar els contactes i noms de les associacions/entitats, etc. i que vam deixar els nostres mails per rebre informació, però ara no sé si també es penjaria a la web…

  Felicitacions i moltes gràcies a tots els participants i “organitzadors”!

 4. Perdoneu per cridar-l’atenció pel que fa a la traducció en castellà, cal revisar.
  I ara sóc vosaltres qui em corregiu el meu català
  Salutacions des de Madrid

 5. Hola a tots i totes!
  sóc estudiant d’educació de la UAB, i he estat des dels primers dies per la plaça Catalunya. Fa un parell de dies que s’organitza també una acampada a la plaça de les oliveres (facultat educació) i des d’aquesta assemblea ens agradaria posar-nos en contacte amb la comissió d’educació de la plaça per poder gestionar millor els projectes que tinguem en marxa, enrriquir-nos mútuament i poder assolir els nostres objectius amb més eficiència.
  Per ara tenim aquest grup del face, un grup obert per a tot aquell que s’hi vulgui afegir. Aqui anirem penjant les actes i les propostes que vagin apareixent. Poc a poc anirem fent crèixer aquest projecte (espero que entre tots vosaltres ja que estem demanant el mateix).
  per la meva banda, també he penjat aquest enllaç al perfil del grup i he donat a coneixer les accions que desenvolupa aquesta comissió, però fora bo que les dues parts ens animéssim a crear xarxa.
  Moltes gràcies. Recordeu que esteu tots convidats a l’assemblea dels acampats d’educació UAB que es celebra cada dia a entre les 22 i les 23h. Salut!!!
  http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_177764765610157

 6. soy la chica de los emails de badalona,llevo toda la tarde enviando correos y no hay manera siempre da error,si sigo sin poder mañana a la tarde os lo llevo imprimido, esta tarde yo creo que el sitio se habia caido.

 7. Hola!
  sóc la Claudia, amb títol de mestra del que no en puc fer profit…
  M’interessa molt la feina d’aquesta comissió però a l’hora que us reuniu treballo normalment. Continua en peu l’assemblea general d’educació de demà??
  salut!!

 8. Podeu traslladar això a la comissió/subcomissió de cultura que no trobo per enlloc?
  http://criticartt.blogspot.com/2011/06/on-esta-la-comissio-de-cultura-i.html

  Gràcies.

 9. Hola a totes i tots! Ahir vaig estar a l’assamblea general d’Educació. Estic d’acord en què les accions han de ser conjuntes i no es poden quedar només a la ciutat de Barcelona, per això, crec que una bona manera d’arribar a totes les escoles seria posar-vos/posar-nos en contacte amb la FAPAC. Nosé quina és la posició d’aquesta federació referent al 15M però allà tenen el contacte de totes les AMPA’S. Si el missatge de les movilitzacions arriba a mares i pares es poden fer accions conjuntes, amb més força! Les mares/pares hi tenen molt a dir! (no vaig poder agafar torn de paraula…)

 10. Ei companys!

  Una proposta de la web senzilla que us diré si no us veig aquests dies a plaça catalunya és aquesta:

  Una pestanya on hi hagi els links a les assemblees organitzades (amb mails de contacte), les universitats potser estan més organitzades que instituts, però tot és començar així sempre es té un correu de contacte per fer una millor coordinació territorial!

  Parlem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s