Forum

Accedeix al fórum a través d’aquest enllaç:

Accés al Fòrum

Comparteix opinions, coneix que fem, pregunta, proposa. El que vulgueu!

Anuncis

5 responses to “Forum

 1. A l’educació obligatòria (primària i ESO), la despesa mitjana en llibres de text per alumne és de vora 300 € l’any. Les editorials han sigut fins ara força rendibles, a càrrec de la butxaca de les classes populars. Es tracta d’un negoci deshonest, ja que és una despesa obligatòria en la qual les famílies no en tenen molt a dir.

  Per posar un exemple, l’única empresa del grup PRISA que no ha tingut pèrdues amb l’esclatada de la crisi, ha sigut l’editorial Santillana. Ni la cadena SER, ni El País, ni Canal +, resulten tan rendibles per aquesta macro-empresa com la venda de llibres de text.

  L’altra gran editorial a Espanya, Anaya, dona substanciosos beneficis a l’editorial francesa Hachette, empresa que forma part del grup Lagardère International, una multinacional que entre d’altres coses fabrica avions militars i mísils.

  Sóc professor. Molts de nosaltres no fem servir aquests llibres de text que cada any es comercialitzen amb mínims canvis com si fossin nous productes. Tanmateix, per a molts companys resulta còmode i útil, perquè estalvia considerablement la quantitat de feina que suposa preparar-te el teu propi material.

  Obro aquest debat perquè m’interessaria conèixer de part vostra (pares, profes o alumnes, possibles alternatives a les quals puguem donar-hi forma… Endavant!

 2. Bones!

  Enhorabona pel bloc! Té molt bona pinta!
  M’ofereixo com a “corrector ortogràfic” del bloc, he vist vàries faltes i trobo que un espai com aquest ha de ser estricte en aquest aspecte i no s’ho pot permetre.

  Us deixo el meu contacte i en parlem si ho trobeu oportú: medina.orland@gmail.com

  Merci!
  Dani

 3. Bones companys i companyes, proposo que professors, professores, pares i mares, proposeu als centres educatius xerrades per explicar als joves tot aquest moviment, també a casals d’avis i a cualsevol lloc on pugui fer falta per que tothom prengui conciencia.
  Gracies

 4. Hola! He estat alumne, a primària, d’una escola pública on van posar en marxa el PASxTU, que trobo un mètode molt interessant i que es podria posar en marxa en més centres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s