Dimecres al Carrer!

El dimecres és un bon dia per protestar, per això des de plaça Catalunya us animem a tots i a totes, de qualsevol centre a sortir al carrer i tallar-lo per protestar. L’educació NO es toca!

Alguns centres ens han preguntat si s’havia d’avisar a l’ajuntament. Des de la comissió jurídica de pl Catalunya s’informa que no és necessari i que de fet és millor no fer-ho, ja que algú s’hauria d’identificar com a responsable de l’acció. Tallar un carrer es tan senzill com exercir el teu dret a la lliure circulació en un pas de zebra de manera reiterada. Endavant, juntes ho podem tot!

Llista dels diferents col·lectius en l’àmbit educatiu que els dimecres surten al carrer per protestar:

 • Barcelona: Ies bernat metge
 • Barcelona: CEIP La Ribera
 • Barcelona: Institut Salvador Seguí
 • Blanes: IES Serrallarga

 • Caldes de Montbuí: ’Institut Manolo Hugué
 • Caldes de Montbuí: CEIP Calderí

 • Masquefa: Escola de primaria

SI VEIEU QUE EL VOSTRE NO HI ÉS TAN SOLS ENS HO HEU DE COMENTAR I HO ACTUALITZAREM!

Anuncis

7 responses to “Dimecres al Carrer!

 1. A l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui, cada dimecres a les 13,30h fem una concentració conjuntament amb treballadors del CAP (sanitat) i altres centres educatius (CEIP Calderí sobretot) per fer cassolada i fer itinerari fins la Font del Lleó en contra de les retallades en educació i sanitat.
  També estem pendents de rebre les samarretes grogues de “SOS ensenyament”.

 2. A l’I.E.S Bernat Metge sortim cada dimecres a tallar el carrer, professor(e)s i alumnes i a les 13.10 fem una concentració conjuntament amb la comunitat educativa del CEIP La Ribera. Tenim grup de Facebook ‘ies bernat metge’ amb molta més info i fotografies!!

 3. A l’Institut Salvador Seguí , FP de Barcelona convoquem assemblea d’alumnat, personal no docent i professorat a les 14.30.
  Salut

 4. Cada dimecres.
  Ho sento, m’ho deixava

 5. L’assemblea d’indignades de l’Institut Salvador del Seguí es reunirà el dilluns 20 de juny a les 14hs aula Usos Mútiples. Invitem als centres educatius del Districte de Sant Martí (llars d’Infants, primària, secúndaria i educació d’adults) Recordem és una assemblea d’alumant, PAS, families i professorat
  Salut

 6. El CEIP Farell i CEIP Montbui també surten dimecres. És a dir tots els centres públics del poble. Per cert això no rula gaire, oi? a veure si la gent s’anima a escriure les seves mogudes. Salut!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s